Preduzeće “KG PROMET “D.O.O. osnovano je 1992 god. Na početku svog rada bavilo se prodajom aluminijumskih profila za izradu građevinske stolarije. Tokom godina u skladu sa zahtevima tržišta i razvojem preduzeća počinje sa izradom aluminijumske stolarije i ostalih aluminijumskih konstrukcija.

Garantni uslovi:

· Garancija na geometriju i postojanost boje profila - 10 god.

· Garancija na funkcionsanje okova - 3 god.

· Garancija na pojavu međustaklene kondenzacije - 3 god.

· Garancija na funkcionisanje roletni i komarnika - 2 god.

· Garanciji ne podležu mehanička i ostala oštećenja nastala nesavesnom upotrebom.

· Garanciji ne podleže pojava kondenzacije na unutrašnjoj strani stakla.

Zanimljivosti

Zamena stare stolarije je moguća bez napuštanja prostora. Demontaža starih prozora i odmah nakon toga montaža novih radi se u danu, tako da se korišćenje životnog prostora odvija normalno. Napominjemo da prilikom demontaže može doći do oštećenja ivica oko prozora, što je uslovljeno time kako su stari prozori bili montirani. Prilikom demontaže stari ramovi koji su uglavnom već propali seku se da bi se ivice sačuvale od oštećenja ili da se to oštećenje svede na minimum. Nakon montaže novih prozora obrada ivica nije neki problem i svaki moler može obraditi ivce da se ne primećuje bilo kakvo oštećenje.

Pri izboru stolarije posebnu pažnu treba posvetiti izboru stakala, kao elementa pozicije koji je najveći po površini. KG PROMET u svom proizvodnom programu nudi veliki izbor stakala sa koeficijentima toplotne provodnosti od 0,6 W/Km2 do 1,1 W/Km2 u zavisnosti od izbora i broja stakla

Kondenzacija na staklima je pojava do koje dolazi u prostorijama gde je koncentracija vlage u vazduhu povećana. Pojava kapljica vode na staklima je nešto što govori da je neophodno provetriti prostoriju i smanjiti procenat vlažnosti u vazduhu. Provetravanje je potrebno vršiti nekoliko puta u toku dana, otvaranjem prozora širom u trajanju od 2-3 min. Tako se vlažni vazduh iz prostorije meša sa suvljim spoljnjim vazduhom i na taj način smanjuje sa stepen vlažnosti a pri tom se ne hlade zidovi.


Svaku vašu zamisao po pitanju stolarije možemo da ispunimo!
Iznesite nam svoje ideje, a mi ćemo ih realizovati brzo i kvalitetno

 
 

U proizvodnji PVC stolarije sključivo koristimo profile i okove renomiranih nemačkih proizvođača INOUTIC i ROCO.

Aluminijumska stolarija zasnovana je na profilima ETEL i ALUMIL , a koristimo i okove marke STUBLINA. Raspolažemo svim neophodnim sertifikatima.