Jednostavno, efikasno i estetski privlačno!

Stolarija baš po meri vašeg biznisa.

Aluminijumske fasade su moderno rešenje za mnoge poslovne objekte. Izrađuju se od aluminijumskih nosećih profila i termo izolacionog stakla u boji stop sol ili par sol. U zavisnosti od vidljivosti aluminijumskih profila dele se na: strukturalne fasade bez vidnih nosećih profila i polustrukturalne fasade sa vidnim nosećim profilima.

Prednosti aluminijumskih fasada su moderan reprezentativan izgled, dobra termo izolaciona svojstva koja se odgledaju u uštedi energije kako za grejanje tako i za hlađenje i lako održavanje.
Alubond fasade se izrađuju od kompozitnih aluminijumkih panela koji se pomoću podkonstrukcije postavljaju na zidove objekta. Najbolja termička svojstva se dobijaju postavljanjem izolacionih materijala na zid pa onda alubond panela. Tako se obezbeđuje odlična termo i zvučna izolacija zida. Izgled objekta najviše zavisi od kreativnosti investitora zato što je izbor boja alubond panela širok, a način obrade je takav da je gotovo sve moguće.
Novi objekti modernog izgleda sa uglavnom rade u kombinaciji aluminijumskih i alubond fasada. Takođe i stariji objekti naknadnim postavljnjem ovih fasda mogu poprimiti novi i moderan izgled.Savršen poslovni prostor treba da odgovara podjednako i vašim poslovnim partnerima ali i zaposlenima koji će u njemu raditi.
A savršeno rešenje nije daleko od vas!

Dovoljno je da se obratite nama, a mi ćemo, poštujući vaše želje, opremiti prostor najkvalitetnijom stolarijom.