Aluminijumska stolarijaZahvaljujući estetici, sigurnosti i funkcionalnosti koju pruža, aluminijum se smatra idealnim materijalom za izgradnju vrata i prozora. Vrata i prozori sa termičkim prekidom u kombinaciji sa odgovarajućim staklom i gumom nude visoku termo i zvučnu izolaciju. Aluminijum je materijal koji vremenom ne propada garantujući tako dug vek života vaših vrata i prozora. Takođe je pogodan za oblasti sa visokim temperaturama i jakim sunčevim zračenjem. Fleksibilnost kod projektovanja vrata i prozora pruža mogućnost izbora između tradicionalnih i modernih konstrukcija.
aluminijumska stolarija kg promet 01 (1)

Aluminijumska vrata i prozori raspolažu perfektnim finalnim izgledom koji jednim delom proizilazi iz mogućnosti farbanja. Veliki izbor nijansi i vrsta boja. U ponudi je elektrostatično farbanje, anodizacija za dobijanje metalnog izgleda i boje imitacije drveta. Proizvodnja vrata i prozora kombinovana je sa upotrebom odgovarajućih mehanizama koji garantuju ispravan rad vrata i prozora. Održavanje i nega vrata i prozora je laka, čistiti periodično samo vodom.

Za proizvodnju aluminijumske stolarije koristimo repromaterijal renomiranih proizvođača Al profila – "ETEM" I "ALUMIL", i okova proizvođača "STUBLINA". Na površini profila nalazi se PVC zaštitna folija koja ga štiti pri obradi i montaži, a lako se skida nakon ugradnje. Tehnološki otvori postoje da bi se obezbedio odvod kondenzovane vlage i vode, kao i da bi se izvršilo provetravanje. Zaptivanje krila i štoka i stakla vrši se sa gumama visokog kvaliteta. Osnovna karakteristika gume za zaptivanje je njena otpornost na sve atmosferske uticaje, kao i dobre mehaničke osobine.
E-45 pripada novoj generaciji aluminijumskih sistema sa termo prekidom. Uz primarni značaj da se sačuva energija u građevinskim strukturama, E-45 je dizajniran da zadovolji sve funkcionalne i estetske zahteve.


Ε45 nudi:
• Odličnu uštedu energije (termo izolacija) zbog niskih vrednosti Uf
• Izuzetne karakteristike u kategoriji (širina 60 mm) vodonepropusnost i zvučna izolacija
• Rešenja za sve vrste konstrukcija
• Profili ravnih i zaobljenih linija
• Odličan odnos cene i kvaliteta
• Maksimalnu sigurnost, mogućnost montaže brave sa više tačaka bravljenja
• Mogućnost elektrostatičkog bojenja po bilo kom RAL-u, bojama imitacije drveta i drugih postupaka za površinsku zaštitu aluminijuma kao što je eloksaža.